AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2019 18:45
Sturridge nærmer sig skifte til tyrkisk storklub

Der er ved at nærme sig en afklaring om Daniel Sturridges fremtid, og et skifte til Tyrkiet ser mere og mere sandsynligt ud.


Daniel Sturridge forlod Liverpool efter slutningen af sidste sæson, men han har stadig ikke fundet sig en ny klub.

Efter sigende er grunden ellers ikke, at den engelske angriber mangler tilbud, for klubber fra hele verden har angiveligt vist interesse for at tilknytte den tidligere landsholdsspiller.

Og nu lader det også til, at en afklaring er ved at nærme sig.

For ifølge Goal rejser Daniel Sturridge i dag til Tyrkiet for at snakke nærmere med Trabzonspor, der er klar til at tilbyde ham en toårig kontrakt med mulighed for et tredje år.

Hvis den 29-årige angriber takker ja til det tilbud, Trabzonspor står klar med, vil han komme til at tjene rundt regnet 23 millioner kroner pr. år.

Trabzonspor sluttede som nummer fire i den tyrkiske liga sidste sæson, og lige nu kæmper klubben for at kvalificere sig til Europa League-gruppespillet.

Tidligere denne sommer har Trabzonspor hentet navne som John Obi Mikel og Alexander Sørloth.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED