AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2019 15:24
Straffet: City-stjerne får karantæne mod Chelsea og kæmpebøde

Bernardo Silva er netop blevet idømt én spilledags karantæne samt en bøde på £50.000.


Manchester City må undvære Bernardo Silva mod Chelsea i næste spillerunde, for den portugisiske midtbaneprofil er netop blevet straffet med én spilledags karantæne samt en bøde på £50.000 (435.000 kroner) af det engelsk fodboldforbund.

Det hele skyldes, at Silva for få måneder siden forsøgte at joke med holdkammeraten Benjamin Mendy på de socialer medier,  hvor han sammelignede franskmanden med et sort tegneserie-maskot for det spanske peanutfirma Conguitos.

Du kan se billedet herunder:

Det blev af mange betragtet som racistisk, og nu har FA altså også fundet City-stjernen skyldig i at have brudt reglerne for ordentlig opførsel.

Det betyder, at han ikke kan spille i den ekstremt vigtige kamp mod Chelsea næste weekend, og han skal foruden bøden på £50.000 også tage et kursus,  der skal lære ham ikke at gentage sin dumhed.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED