AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 20:25
Straffesparksscoringer sikrede Manchester United vigtig sejr

Manchester United sikrede sig lørdag aften en vigtig sejr over West Ham. Begge Uniteds mål blev sat ind på straffespark af Paul Pogba.


Manchester United tog lørdag aften imod West Ham i Premier League og det blev en tæt affære fra første fløjt. Gæsterne var fint med og efter ti minutter havde de også bolden i nettet. Felipe Anderson blev dog dømt offside i situationen.

Ti minutter senere var det i stedet hjemmeholdet, som var på spil på kanten af West Hams felt. Det resulterede i, at Juan Mata blev nedlagt af Robert Snodgrass og så var der straffespark til Manchester United. Paul Pogba var sikkerheden selv og sparkede De Røde Djævle i front.

West Ham lod sig imidlertid ikke slå ud af scoringen og fortsatte med at byde værterne op til dans. En udligning kom dog ikke før pausen. Det kom i stedet få minutter inde i anden halvleg. Igen var det Felipe Anderson med den afgørende afslutning og denne gang blev brasilianeren ikke dømt offside.

Udligningen gav West Ham selvtillid og de pressede Manchester United tilbage på banen. Indskiftede Michail Antonio bød ind med en flot afslutning, der tog overliggeren, ligesom han få minutter senere igen var på spil i United-feltet. Denne gang var David de Gea ude i en flot redning og afværgede en føring til gæsterne.

Mens West Ham ikke kunne score, så løb Manchester United kontra ti minutter før tid. Anthony Martial slap alene igennem og blev nedlagt i feltet og nyt straffespark til Manchester United. Paul Pogba tog igen ansvar og sparkede hjemmeholdet i front på ny.  

West Ham formåede ikke at slå tilbage på den sene scoring og dermed kunne Manchester United sætte tre point ind på kontoen, mens West Ham fortsat befinder sig midt i tabellen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED