AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:10:2019 22:32
Strålede mod United: Farverige Saint-Maximin kan blive Newcastles Messias

BLOG: Specielt én spiller gav håb forude for Newcastle med sin præstation i gårsdagens hjemmesejr over Manchester United.


Newcastle har længe været dårligt kørende - både i ledelsen og på banen, hvor forkerte spillere er blevet hentet ind, for meget er blevet sparet væk, mens pointene har været knappe.

Søndag fik Newcastle dog tre uventede point ind på kontoen, da The Magpies hjemme slog Manchester United med 1-0. Her blev start-debutanten Matty Longstaff matchvinder, men det var en mere offensiv spiller, der stjal fokusset.

Spilleren kommer fra Frankrig og hedder Allan Saint-Maximin og virker modsat førnævnte påstand som en spiller, der er blevet hentet rigtigt ind.

Den farverige kantspiller med det karakteristiske Gucci-panebånd kan nemlig noget helt specielt, hvilket han gav utallige prøver på mod Manchester United.

Gang på gang forvoldte Saint-Maximin store problemer i United-defensiven med diverse driblinger og udfordringer krydret med en enorm speed. Han havde tilmed tredjesidste fod på bolden omkring scoringen, som sendte Newcastle over stregen frem mod landskampspausen.

Newcastles problemer har længe ligget i offensiven, hvor de sort-hvid stribede i mange år har været ufarlige, scoret for få mål og manglet spillere, der har evnen til at gøre dét ekstra, som kan vende en lige kamp til egen fordel.

I vinters blev Miguel Almiron hentet ind og på trods af en række lovende præstationer er han efter ni måneder endnu uden mål eller assists på sit CV, mens sidste sæsons talismænd Ayose Perez og Salomon Rondon ikke længere er at finde i klubben.

Derfor virker Saint-Maximin, der i sommers blev anset som et sats grundet omtalte attitude og disciplinære udfordringer, som alt det Newcastle har manglet. Han bringer nemlig fart, optimisme og flair til dén Premier League-trup, der unægteligt har haft størst mangler i disse assetter af spillet.

Newcastle er som før nævnt nu fri af nedrykningszonen og er heller ikke længere bookmakernes klare favorit til at ende på en af de tre sidste pladser, hvilket i høj grad kan tilskrives den optmisme Saint-Maximin har medbragt.

Med stor sandsynlighed vil dette blive ved med at forholde sig således, hvis den nordengelske klub kan holde deres nye Messias fra skadeslisten.

Se Allan Saint Maximin give prøver på sin kunnen til træning i sidste uge:

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED