Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2022 21:14
Stortalent jagtet vildt: Nu forlænger han med PL-oprykker

Brennan Johnson har skrevet under på en fire-årig forlængelse.


Nottingham Forests Brennan Johnson er ad flere omgange blevet sat i forbindelse med andre Premier League-klubber.

Særlig stor var interessen fra Brentford i vinterens transfervindue, men de nylige Premier League-oprykkere holdt stædigt fast.

Og nu har Johnson så bundet sig til klubben de kommende fire år.

Det oplyser klubben fredag aften.

- Jeg vil bare starte med at sige, at den støtte, jeg har mærket fra fansene i sidste sæson, er helt utrolig. At spille for Nottingham Forest i Premier League var min drøm som barn, og nu sker det, lyder det fra Brennan Johnson.

Klubbens manager, Steve Cooper, der bragte klubben ud af en akut nedrykningsfare og fluks mod Premier League i løbet af den samme sæson, er selvsagt også glad for Johnsons forlængelse.

- Brennan var altafgørende i vores succes i sidste sæson, og han har potentialet til at gøre sig gældende i vores tilbagevenden til Premier League, siger Steve Cooper.

Johnson blev kåret til årets unge spiller i Championship i sidste sæson, ligesom han også tidligere på året hjalp Wales til at kvalificere sig til nationens første VM-slutrunde i 64 år.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE