Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2020 14:48
Stort tab for Everton: Ligaens mest assisterende forsvarer er ude i to måneder

France Football skriver, at Lucas Digne skulle have pådraget sig en ankelskade til træning.


Carlo Ancelotti vil kunne bekræfte, om det er sandt eller ej til sin pressekonference fredag, men France Football skriver denne torsdag, at Lucas Digne kommer til at tilbringe de næste to måneder på skadesbænken med en ankelskade.

Det franske medie skriver, at engelske kilder tæt på spilleren beretter, at venstrebacken skulle have fået et stort vrid i anklen under en træningssession med Everton i løbet af ugen.

De første scanninger skulle angiveligt have vist, at franskmanden har behov for at blive opereret, hvormed han ventes ude frem til engang i det nye år.

Holder meldingen stik, vil det være et stort slag for Carlo Ancelotti og Everton. Digne står lige nu registreret for fire assists og er dermed den mest assisterende forsvarer i dette års Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED