AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:02:2020 10:36
Stort prisfald: United vil nu sælge Pogba for mindre end købsprisen

Fabrizio Romano skriver for The Guardian, at Manchester United er klar til at sælge Paul Pogba for £83 millioner.


Manchester United betalte i 2016 £89 millioner for at hente Paul Pogba tilbage til Old Trafford. Fire år senere er klubben klar til at sælge for £83 millioner.

Det skriver Fabrizio Romano, transferguruen fra Sky Italia, fredag for engelske The Guardian.

£83 millioner - svarende til 744 millioner - er et enormt prisfald i forhold til den salgspris på £125 millioner, som flere engelske medier påstår, at klubben kræver for franskmanden.

Det er dog uhyre sjældent, at Fabrizio Romano rammer ved siden af, men den italienske journalist skriver samtidigt, at prisen måske stadig er for høj for de interesserede klubber.

Mino Raiola, Paul Pogbas agent, udtalte torsdag aften, at midtbanespilleren intet "ville have imod" at vende tilbage til Juventus, da han betragter Italien som sit hjem.

Og netop Juventus skulle være meget interesseret i at bringe ham tilbage, mens Real Madrid også fortsat har franskmanden på radaren.

Begge klubber føler dog, at £83 millioner er for meget for en spiller,  der i store dele af sin Manchester United-karriere har været undervældende.

Manchester United sætter dog alligevel sin lid til, at Pogba, der snart skulle være spilleklar igen efter længere tids skadespause, kan slutte sæsonen stærkt af og præstere godt til sommerens EM-slutrunde, så man kan skrue prisen op igen.

Franskmanden ønsker selv et skifte væk efter slutrunden, og Romano slutter sit skriv af ved at konstatere, at Raiola har planer om at forhandle med Manchester United til foråret.

Præsenterer klubben ham og Pogba for en lukrativ kontraktforlængelse, kan hele situationen måske ændre sig, men bliver det ikke fundet tilfredsstillende, vil agenten meddele The Red Devils om, at Pogba ønsker sig solgt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED