AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2019 16:56
Stort pres på Adrián: Klopp er overhovedet ikke bekymret

Jürgen Klopp forsøger at gøre det helt klart, at han ikke er bekymret ved at have Adrián mellem stængerne, mens Alisson er skadet.


En lægskade holder Alisson ude i de kommende uger, og i stedet er det nytilkomne Adrián, som har fået målmandshandskerne på.

Den spanske målmand skiftede til Liverpool på en fri transfer tidligere på sommeren, og der hviler nu allerede et stort pres på hans skuldre, men Jürgen Klopp frygter ikke, at den tidligere West Ham-spiller bukker under for det.

- Jeg er overhovedet ikke bekymret for, hvordan han vil klare sig på længere sigt, men på kort sigt er problemet, at han først lige kom efter ikke at have haft en klub, da vi hentede ham. Vi behøver ikke snakke for meget om det – det er det, erfaringen er til for, siger Jürgen Klopp til Liverpools hjemmeside.

Selvom Adrián ankom uden kampform, kunne Jürgen Klopp hurtigt se, at målmanden gjorde det godt til træning. Men den tyske manager vil være meget opmærksom på ikke at presse sin midlertidige førstemålmand.

- Han så rigtig godt ud og meget skarp ud fra første træning, han havde med os, men selvfølgelig skal vi nu være påpasselige og pakke ham ind i vat. Vi kan ikke køre den hårdeste træning med ham hver dag og lignende. Vi skal forsøge at få ham kampklar hver dag, sådan er det. Så det prøver vi på, og så skal han nok blive okay.

- Han er en rigtig, rigtig god målmand, og en rigtig god person, og siden han kom hertil, har han set godt ud, lyder vurderingen fra Jürgen Klopp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED