AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:05:2020 13:11
Stort nedslag i prisen: Leeds kan nu signe ung Liverpool-spiller

Football Insider erfarer, at Championship-klubben nu burde kunne signe Harry Wilson, hvis de rykker op i Premier League.


Liverpool havde håbet på at kunne sælge Harry Wilson for op mod £25 millioner denne sommer, men The Reds har nu indfundet sig med, at salgprisen næppe bliver så høj på et transfermarked påvirket af coronakrisen.

Faktisk skulle Premier League-førerholdet nu acceptere bud helt ned til det halve, og det har pludseligt åbnet en dør for Leeds Uniteds, som to somre i streg har forsøgt at leje Liverpool-talentet.

Leeds-manager Marcelo Bielsa skulle være en stor beundrer af den venstrebenede offensivspiller, der kan spille et væld af positioner i offensiven.

Wilsons chancer for at slå igennem for Liverpools førstehold ser dog små ud, og klubben skulle være klar til at sælge med et gevaldigt nedslag i prisen.

Han er i øjeblikket udlejet til Bournemouth, men det er uvist, hvorvidt The Cherries har intentioner om at signe ham permanent.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED