AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:11:2019 10:52
Stort Manchester United-talent nægter at forlænge med klubben

Tahith Chong har angiveligt besluttet sig for at forlade Manchester United.


Tahith Chong anses som ét af de største talenter, som Ole Gunnar Solskjær har i folden i øjeblikket, men den hollandske winger skulle nu være på vej væk fra Old Trafford.

Italienske Calciomercato skriver nemlig, at Juventus er særdeles interesserede i at hente Chong til Serie A, hvor man tidligere har haft held med at bringe Paul Pogba til på en fri transfer.

Samme kan blive gældende for Chong, der har kontraktudløb efter denne sæson, og den unge winger har angiveligt besluttet sig for ikke at forlænge med Premier League-giganterne.

Derfor håber Den Gamle Dame nu på at kunne opsnappe Chong på en fri transfer.

Calciomercato er ikke verdens mest pålidelige medie, men Chongs agent, Erkan Alkan, har tidligere fortalt hollandske Voetbal International, at Manchester United endnu ikke havde præsenteret talentet for et nyt kontraktudspil.

Samtidigt erkendte Alkan, at der ganske rigtigt var interesse fra en række europæiske storklubber.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED