Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:10:2021 10:35
Stort Liverpool-flop ærgrer sig: Kunne være blevet en succes

29-årige Luis Alberto ser tilbage på en svær tid hos Liverpool, men glæder sig også over at have fået gang i karrieren igen.


Det blev aldrig noget lykkeligt ophold i Liverpool for spanske Luis Alberto, der i sine 12 optrædener for klubben ikke blev noteret for et mål.
 
Tre år efter hans ankomst, i 2016, besluttede Liverpool sig for at sælge spanieren til Lazio.
 
Siden skiftet til Serie A, har Alberto genstartet sin karriere, som han har fået på rette spor. Den tidligere Liverpool-spiller er ikke i tvivl om, at han kunne have fået en fin karriere på Anfield - hvis altså timingen havde været der.
 
- Når sådan et hold ringer til dig, så siger man ikke nej, siger Alberto til Rivista Undici.
 
- På kort tid gik jeg fra at spille i den næstbedste række i Spanien til et hold, som kunne vinde Premier League, med spillere som Steven Gerrard, Luis Suárez og Daniel Sturridge, fortsætter spanieren.
 
- Det kunne bestemt have gået anderledes, hvis jeg var blevet ringet op på et andet tidspunkt, men i modsætning til andre, der har mistet 15 år af deres karrierer, spildte jeg blot et par år.
 
Den nu 29-årige Alberto spøger igen i Premier League, da Leicester menes at have et godt øje til midtbanespilleren.
 
Foreløbig spiller Alberto dog i Lazio frem til 2025, for hvem han i denne sæson sandsynligvis runder sin kamp nummer 200.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE