AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2020 12:00
Stort gamble: Premier League-klub er i kontakt med Sanchez om skifte

West Ham er angiveligt i kontakt med Alexis Sanchez' agent.


Manchester United ønsker ham ikke, Inter Milan ej heller, men måske kan Alexis Sanchez finde sig en ny klub i form af West Ham.

The Hammers skulle i hvert fald have taget kontakt til chilerens agent, Fernando Felicevich, da Londonklubben overvejer at signe ham til sommer.

Det skriver FC Inter News.

Sanchez blev før sæsonstarten udlejet til Inter Milan, men det ville være synd at sige, at han har vist sig at være sin astronomiske løn værd, og derfor ønsker Antonio Conte & Co. ikke at gøre lejeaftalen permanent.

Derfor vender Sanchez efter alt at dømme tilbage til Manchester United efter denne sæson, men The Red Devils er desperate efter at slippe af med den tidligere Arsenal-stjerne, som er dyr i drift og opsluger en stor del af klubbens lønbudget.

Så er det heldigt, at en klub som West Ham næsten altid står klar til at signe de angribere, som ikke slår til for topklubberne.

The Hammers har i hvert fald kontaktet Sanchez' agent for at bede om information om, hvad omkostningerne for at signe den 31-årige angriber potentielt måtte blive.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED