AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2019 13:08
Stort Chelsea-boost: To profiler kan komme i spil mod Liverpool

To af de største profiler i Chelsea er ved at være klar til at spille igen efter skader.


Chelsea fik en frygtelig start på sæsonen med et 4-0-nederlag mod Manchester United søndag, og allerede onsdag aften venter en vanskelig kamp for Frank Lampards mandskab.

Her er det Liverpool, der er modstanderen i Super Cuppen, og overfor sidste sæsons Champions League-vindere bliver der brug for et toptunet Chelsea-mandskab, hvis Frank Lampard skal have sin første sejr som manager for the Blues.

Heldigvis for englænderen er to af klubbens største profiler dog ved at være klar til at spille igen.

Således er både Willian og Antonio Rüdiger rejst med til Istanbul forud for kampen, og ifølge London Evening Standard er der en god sandsynlighed for, at førstnævnte også får en plads i startopstillingen mod Liverpool.

Derimod er det mere tvivlsomt, om Frank Lampard vil risikere at sende Antonio Rüdiger i spil allerede. Tyskeren er kommet hurtigere tilbage fra en skade end ventet, men i kampen mod Manchester United imponerende hverken Kurt Zouma eller Andreas Christensen i det centrale forsvar.

Der er kampstart i Istanbul klokken 21.00 onsdag aften.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED