Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2020 13:10
Storklubberne står i kø: Ung Hoffenheim-forsvarer har afvist City

Diario Sport skriver, at Melayro Bogarde har afvist et kontrakttilbud fra Manchester City.


Manchester City skulle have set sit forsøg på at overbevise Melayro Bogarde til at skifte afvist, skriver den spanske avis Diario Sport.

Den 18-årige hollænder ses som et af de mest lovende forsvarstalenter i øjeblikket og er godt i gang med at få sit store gennembrud for Hoffenheim denne sæson.

Men det kan måske også blive hans sidste. Den unge forsvarer, som er ekstra attraktiv, fordi han er i stand til at spille midterforsvarer såvel som full back, har nemlig kontraktudløb med Bundesliga-klubben til sommer.

The Cityzens skulle have forsøgt at udnytte netop kontraktsituationen til sin fordel, da klubben om en måned kan indgå en forhåndskontrakt med Bogarde. Midterforsvareren skulle dog have takket nej, da hans førsteprioritet er fast spilletid.

Egentlig skriver Diario Sport historien vinklet på FC Barcelona, der sammen med Real Madrid skulle se den unge hollænder som et muligt kup. Men så længe Bogarde vægter minutter på banen højere end et prestigefyldt skifte, står de to spanske storklubber nok heller ikke med særligt godt kort på hånden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED