Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2021 17:33
Storholdene slikker sig om munden: Ings kan skifte til sommer

Southampton-træneren vil hellere end gerne forlænge med Danny Ings, men ved, at der begræsninger for, hvad Saints kan tilbyde angriberen.


Ralph Hasenhüttl ville elske at se Danny Ings forlænge med Southampton, men samtidig er den østrigske manager realist nok til at indse, at det kan blive noget nær umuligt at holde på den målfarlige angriber til sommer.

The Saints skulle ellers have tilbudt topangriberen en ny og forbedret kontrakt, men i øjeblikket tøver Ings angiveligt med at forlænge, og sker det ikke før sommerferien, kan et salg komme på tale. Det erkender Hasenhüttl.

- Vi må være stærke og vide, at vores finansielle kræfter har en begræsning. Hvis vi har en spiller, som ønsker at tage næste skridt og skifte til en større klub til sommer, og der er et godt tilbud, så kan vi altid forhandle, fortæller Southampton-træneren.

- Det skal være et win-win for både os og spilleren. Jeg håber, vi kan finde en løsning med Ings, så han bliver, men hvis ikke, så fortsætter livet uden.

Tottenham er blandt klubberne, som for nyligt er blevet sat i forbindelse med den 28-årige englænder. Ings vil til sommer kun have en sæson tilbage på sin kontrakt og står dermed i samme situation, som Pierre-Emile Højbjerg gjorde sidste sommer, før Spurs hentede ham.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED