AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:12:2019 22:55
Storebror-Mané: Sadios søde gestus til Watford-spiller efter kampen

Sadio Mané havde sig en samtale med Ismaila Sarr og Troy Deeney efter 2-0-sejren over Watford.


Sadio Mané og Liverpool tog tidligere på dagen en 2-0-sejr hjemme på Anfield over Watford, som er i krise i bunden af rækken.

Undervejs i kampen opstod der ellers en stor chance til Watford kort før halvleg, da Ismaila Sarr kiksede sin afslutning foran the Kop.

Kampen kunne således have haft et anderledes udfald, hvis Sarr havde scoret, men det endte altså i et nederlag.

Efter kampen tog Mané så en samtale med Watford-anfører Troy Deeney og førnævnte Sarr, som er ny i Premier League efter at være kommet til Watford for £30 millioner fra Rennes.

Her fortalte han Deeney, at han skal tage sig af Sarr, da han er en meget indadvendt, hvilket Deeney reagerer positivt på.

Mané og Sarr kender hinanden fra det senegalesiske landshold, og Liverpool-spilleren har tidligere udtalt, at han ser sig selv som en mentor for Sarr, og at han vil hjælpe ham til at tilpasse sig Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED