AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2019 12:45
Store støvler til Støvlelandet: Inter har tilbudt Lukaku en femårig kontrakt

Inter har angiveligt tilbudt Romelu Lukaku en femårig kontrakt og håber på at kunne finansiere indkøbet af den belgiske angriber med et salg af Mauro Icardi.


Inter Milan presser på at for at hente Romelu Lukaku denne sommer,  da han er den italienske storklubs absolutte topprioritet til angriberposten i klubben. 

Det skriver FC Inter News, der yderligere beretter, at Inter allerede har tilbudt Lukaku en femårig kontrakt, som vil indtjene angriberen €7,5 millioner årligt.

Luciano Spalletti står stadig i spidsen for Inter,  men han forventes erstattet af ingen ringere end Antonio Conte ved sæsonens udløb.  Og netop Conte skulle have givet grønt lyst til, at Inter startede jagten på Lukaku,  som den tidligere Chelsea-træner også forsøgte at hente til Stamford Bridge.

Den belgiske angriber har selv givet udtryk for sit ønske om at spille i Serie A,  og forhandlinger mellem Inter og spillerens agent, Federico Pastorello,  har stået på i flere uger.  Manchester Uniteds salgspris på mellem €70-80 millioner kan dog blive en stopklods.

De penge forventes Inter dog at kunne indtjene ved at sælge Mauro Icardi til Juventus,  hvormed klubben kan finansiere købet af Lukaku. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED