Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:10:2021 15:44
Store roser til AC: En af verdens bedste midterforsvarere

Thomas Frank kalder Andreas Christensen for en af verdens bedste midterforsvarere lige nu.


Han er blevet fast mand for Chelsea, hvor han var med til at vinde Champions League, og han har været en af de bedste danske landsholdsspillere i 2021. Lige nu hyldes Andreas Christensen også fra mange leder og kanter.

Frem mod weekendens kamp mellem Brentford og Chelsea er det Brentfords danske træner, der roser sin landsmand for at have løftet sit niveau.

- AC er jo en af de bedste midtstoppere i verden p.t. Han har altid været enormt intelligent på banen, altså enormt hurtigt opfattende i forhold til alle situationer offensivt og defensivt, siger Thomas Frank til bold.dk.

- Han er enormt teknisk stærk af en midterforsvarer at være både i forhold til at føre bolden frem, pasninger og gode valg. Han er også forudseende og hurtig samtidig med, så det er nærmest den komplette pakke.

Thomas Frank tror samtidig, at Andreas Christensen kan fortsætte med at udvikle på sit spil, så han bliver endnu bedre i fremtiden.

Brentford og Chelsea mødes lørdag klokken 18.30.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE