Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2022 14:02
Store ændringer på vej: Dommerchef træder tilbage

Premier Leagues dommerchef, Mike Riley, har valgt at trække sig tilbage i næste sæson.


Siden 2009 har den tidligere topdommer Mike Riley været chef for de professionelle engelske dommere, men den 57-årige englænder har valgt snart at stoppe.

Han har nemlig valgt at stoppe i næste sæson.

- På vegne af Premier League vil jeg gerne takke Mike for sit værdifulde bidrag og enorme engagement i PGMOL over de seneste 13 år og hans store tjeneste til den professionelle dommerstand i 20 år, siger Premier Leagues direktør Richard Masters ifølge The Athletic.

Det har han  fortalt på en konference i dommerunionen denne weekend, og hvis man skal tro The Telegraph-journalisten Sam Wallace, er der store ændringer på vej inden for dommerverdenen i Premier League.

Tidligere på sommeren har The Telegraph kunne fortælle, hvordan en række Premier League-klubber har presset på for at få sparket Mike Riley ud af sin magtfulde rolle som følge af mange fejl.

Det siges endvidere, at den tidligere topdommer Howard Webb kan komme til at overtage stillingen fra Riley.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE