AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:03:2020 22:00
Storbritannien lukker ned i tre uger: Forsamlinger på mere end to personer forbydes

For spillerne i Premier League gælder der nu nye og strengere regler for, hvordan de må gebærde sig i de kommende tre uger.


Storbritannien har ikke just været foregangslands i coronakrisen, men nu ser alvoren ud til at være gået op for regeringen.

Premierminister Boris Johnson har mandag aften forbudt briterne at forsamle sig mere end to personer. Det betyder altså, at Storbritannien lukker ned i stor grad.

Forbuddet gælder i tre uger, og i en tale til nationen fortæller han, at en række butikker vil lukke ned.

Det er nu kun tilladt for briterne at forlade deres hjem, hvis de skal møde på arbejde eller købe ind. Men vigtigst for fodboldspillerne i Storbritannien er det dog også, at det fortsat er tilladt at motionere.

Spillerne kan dog godt glemme alt om at mødes og træne sammen, for det er kun i familier, at det er tilladt at forsamles mere end to personer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED