Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2021 15:20
Stor uro på Old Trafford: Ronaldo forsøger at holde tropperne sammen

Der er krise i Manchester United, men Cristiano Ronaldo forsøger at få spillerne til at rykke sammen i bussen.


Der bliver i disse dage skrevet en hel del om Manchester United i den engelske presse, og det, der angiveligt kommer fra kilder tæt på klubben, er ikke positivt.

Ole Gunnar Solskjær er under stort pres, som har fået de næste tre kampe til at bevise sig selv og redde sig for ikke at blive fyret.

På et krisemøde har flere spillere efter sigende kritiseret Ole Gunnar Solskjær - bl.a. for at give Harry Maguire for tidligt - Læs mere om den historie her.

Nu erfarer Manchester Evening News, at det er Cristiano Ronaldo, der forsøger at holde omklædningsrummet sammen.

Den portugisiske verdensstjerne har opfordret truppen til at støtte Ole Gunnar Solskjær, så længe han står i spidsen - uanset hvad man mener om nordmandens taktiske planer. 

Det lokale medie uddyber med, at flere spillere skulle have mistet tiltroen til Ole Gunnar Solskjær, hvor hans valg af startellevere har overrasket spillerne.

Det gælder bl.a. beslutningen om at starte Daniel James mod Wolverhampton to dage før salget til Leeds. 

Nordmanden skal stå i spidsen for De Røde Djævle for 165. gang, når de møder Tottenham i den kommende weekend.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE