Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2021 09:51
Stor tumult: Liverpool-staben elskede Ronaldo-reaktion

The Athletic melder, at Liverpools stab elskede holdets reaktion ved episoden mellem Cristiano Ronaldo og Curtis Jones.


Flere Manchester United-spillere blev frustreret, som kampen mod Liverpool skred frem.

I slutningen af første halvleg var frustrationerne tydelige hos Cristiano Ronaldo.

Portugiseren lavede et frispark på Curtis Jones, hvorefter han sparkede hårdt til bolden, der lå ved siden af Liverpool-midtbanen, selv om der var blevet fløjtet frispark.

Det skabte vrede hos Liverpool-spillerne, hvor Virgil van Dijk bl.a. var henne og skubbe til Manchester United-stjernen, og der opstod efterfølgende tumult mellem spillerne fra de to mandskaber.

Ifølge The Athletic var det en reaktion, som man i Liverpool-staben, var glade for at se, og en kilde tæt på klubben udtaler:

- Det er et ægte hold. De er der altid for hinanden. Hurtighed, god bevægelse, kvalitet og sult for at score mål, men de har også en rigtig holdånd og er en enhed, fortæller den anonyme kilde. 

The Athletic skriver også, at man i staben mente, at VAR reddede Cristiano Ronaldo for ikke at blive vist ud for voldelig opførsel, men at det gule kort kunne forsvars.

- Det var lidt frækt at gøre, men når man ser på tv-billederne, så kunne man sige, at Ronaldo var berettiget efter at gå bolden, siger en kilden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE