Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:05:2021 19:01
Stor transfer under opsejling: Mourinho vil hente Wolves-stjerne til Rom

José Mourinho har angiveligt udset sig Wolves stjernen som transfermål i AS Roma.


José Mourinho offentliggjorte ansættelse i AS Roma har medført et hav af rygter om Premier League spillere, der pludselig skal til den italienske hovedstad.

I dag er der dukket en af de bemærkelsesværdige gisninger op, som endda også har en iøjnefaldende afsender.

Den italienske avis La Gazzetta dello Sport erfarer, at Jose Mournho har Wolverhamptons Raul Jimenez som et af sine primære tranfermål forud for sommerens transfervindue.

Som det er lige nu, har Roma kun den 35 årige Edin Dzeko i truppen, hvad angår angribere med permanent kontrakt i klubben.

Derfor vil 30-årige Raul Jimenez være perfekt for at styrke holdet, mens han vil gå i Dzekos fodspor ved at drage forholdsvist sent til Roma, hvor bosnieren tilmed er et pragteksemplar i forhold til, hvordan man lykkes Serie A i den alder.

Mexicanske Jimenez blev sidste sommer rygtet til Manchester United, som angiveligt var villige til at smide 60 millioner pund efter spilleren, men Wolves afslog.

Det kan Ulvene måske godt ærgre sig over den dag i dag, eftersom Jimenez har været meget skadet og generelt har spillet en minimal rolle for holdet i den indeværende sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED