Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:06:2021 21:41
Stor respekt: Gündogan sender millionbonus til barndomsklub

Manchester Citys Ilkay Gündogan har trukket en af ugens finere overskifter, efter det er kommet ud, at tysk-tyrkeren har sendt et millionbeløb til klubben Hessler 06.


Manchester Citys 30 årige midtbanespiller Ilkay Gündogan har nydt en fremragende 2020/21 sæson, og tyskeren er tilmed lykkes med at toppe året endnu flottere af.

Det afslører spillerens agent og onkel Ilhan Gündogan i et interview, hvor han vidner om han og sin nevøs seneste projekt.

Dette drejer sig om, at Gündogan har sendt sin private bonus, han modtog for at vinde Premier League, til sin barndomsklub Hessler 06.

Situationen var således i den lille tyske klub, at flere og flere børn og unge valgte at forlade klubben for at spille andre steder, da man ikke havde nogen kunstgræsbane, hvilket angiveligt ramte Gündogan lejren hårdt.

City stjernen, der tilbragte mere end et årti i klubben, før han skiftede videre til Bochum og senere blev professionel, valgte at tage sagen i egen hånd.

Sammen med den lokale kommune har tysk-tyrkeren nemlig finansieret et helt nyt træningsanlæg til klubben, hvilket ikke var nogen billig oplevelse.

End ikke for Gündogan, der valgte at bidrage hele den bonus, han fik for, at Manchester City vandt Premier League, hvilket altså svarer til lidt under 2,5 millioner kroner.

Dette har muliggjort byggeriet, der skal vokse et helt nyt træningsanlæg, og som ejeren af Hessler 06 Rainer Konietzka siger, så 'ville det ikke være sket uden Ilkay'.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED