Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2021 22:56
Stor pokaloverraskelse: Sådan gik det i onsdagens Carabao Cup-kampe

Her er et overblik over aftenens kampe i Carabao Cuppen.


Otte Premier League-hold var i aktion onsdag aften i den lille pokalturnering. 

Burnley 0-1 Tottenham 

Et stærkt Tottenham-mandskab var i kontrol gennem det meste af kampen mod et ganske tandløst hjemmehold, der dog skulle vise sig at holde stand ganske længe. 

Det var nemlig først efter 68 minutter, at det lykkedes for indskiftede Lucas Moura at få bolden forbi Nick Pope. 

Leicester 2-2 (4-2 str.) Brighton

I en ganske begivenhedsrig kamp formåede Leicester at spille sig videre, men det var bestemt ikke uden problemer. 

For selvom Harvey Barnes bragte The Foxes foran tidligt i opgøret, spillede Brighton godt og fik udlignet i overtiden af første halvleg ved Adam Webster. Men bare få øjeblikke senere fik Ademola Lookman atter bragt Leicester i front. 

Med 20 minutter tilbage af opgøret fik sommerindkøbet Enock Mwepu bragt balance i regnskabet med sin første scoring for Brighton.

Dermed endte kampen også med at skulle afgøres på straffespark, hvor Leicester trak det længste strå, da Neal Maupay og Enock Mwepu brændte for Brighton. 

Preston 0-2 Liverpool

Jürgen Klopp havde skiftet ud på samtlige 11 positioner i forhold til weekendens kamp mod Manchester United, og det kunne ses.

Liverpool, der blandt andre havde den 18-årige debutant Harvey Blair med fra start, kunne slet ikke få spillet til at hænge sammen i første halvleg. 

Efter pausen blev det en anelse bedre, og efter godt forarbejde af Neco Williams lykkedes det for Takumi Minamino at bringe The Reds foran midt i anden halvleg. 

Mod slutningen fik Divock Origi afgjort kampen med en noget mærkværdig scoring, der var længe undervejs. 

Stoke 1-2 Brentford

Thomas Frank havde foretaget en række udskiftninger til kampen, men han havde fundet plads til fire danskere i startopstillingen, og Brentford kom godt fra start. 

Allerede i første halvleg fik to af de normale stamspillere i form af Sergi Canos og Ivan Toney scoret for danskerklubben. 

Inden der var spillet en time havde Romaine Sawyers bragt spænding ind i opgøret med sin reducering, men selvom Stoke forsøgte at fremtvinge en udligning, lykkedes det ikke. 

West Ham 0-0 (5-3 str.) Manchester City

Seværdig fodbold var der ikke meget af denne onsdag aften et udsolgt London Stadium, hvor både West Ham og Manchester City tog opgaven seriøst og stillede stærkt op. 

Særligt efter pausen overtog Manchester City mere og mere af initiativet, men alligevel lykkedes det ikke at få scoret, hvorfor kampen måtte afgøres i en straffesparkskonkurrence. 

Her startede Phil Foden med at brænde for Manchester City, og da West Ham-spillerne samtidig var sikre fra pletten, fik vi en pokaloverraskelse i London. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE