AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2019 14:56
Stor påstånd: Raheem Sterling er bedre end Neymar

Tidligere Chelsea-angriber Jason Cundy synes, Raheem Sterling er bedre end verdensstjernen og burde være med i slutfeltet til næste Ballon d'Or-uddeling.


Raheem Sterling var storspillende igen, da Manchester City nedslagtede Schalke i Champions League, og tidligere Chelsea-angriber Jason Cundy føler, at den engelske winger burde komme i betragtning til Ballon d'Or-prisen.

Cundy føler, at Sterling er bedre end verdensstjerner som Neymar, og når Neymar omtales som mulig vinder af den prestigefyldte pris, så burde Sterling også.

- Jeg vurderer ikke Neymar såhøjt, han er overvurderet. Jeg ville tage Sterling til mit hold alle ugens dage, for jeg synes, han set over hele linjen er en bedre spiller og en bedre holdspiller, siger Cundy til Talksport.

- Jeg synes, Neymar er en del af problemet, når han skifter til en ny klub. Jeg siger ikke, at han er en dårlig spiller, men hvis du spurgte mig, hvem jeg helst ville have til Chelsea, ville jeg altid vælge Sterling.

Sterling er fortsat, hvor han slap sidste sæson med både mål og assists på stribe, hvilket har flere kommentatorer til i hvert fald at omtale ham som en mulig vinder af PFA Player of the Year-prisen. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED