AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2022 15:55
Stor overraskelse: Tandløse belgiske stjerner slået af Marokko

Belgien imponerende igen ikke, og denne gang var udbyttet nul point mod Marokko.


Spillet var bedre end i den første kamp mod Canada, men resultatet var meget værre.

For Marokko formåede at holde de belgiske stjerner som Kevin De Bruyne og Eden Hazard i kort snor, og samtidig lykkedes det at passere verdensklassemålmanden Thibaut Courtois med knap tyve minutter tilbage af opgøret.

Et frispark fra Abdelhamid Sabiri strøg ind ved den nærmeste stolpe i en situation, der mindede meget om et frispark kort før pausen, hvor Marokko fik annulleret en scoring for offside.

I begge situationer så Thibaut Courtois ikke ud til at være den sikre sidste skanse, som han normalvis er for både Real Madrid og Belgien.

Scoringen fik Roberto Martinez til at sende Romelu Lukaku i et desperat forsøg på at fremtvinge en scoring på en dag, hvor Belgien igen så ganske tandløse ud. I overtiden lykkedes det endda for Marokko at score, da Hakim Ziyech lagde op til Zakaria Aboukhlals mål.

Sejren til Marokko betyder, at det nordafrikanske land overtager førstepladsen i gruppen med fire point. Belgien har tre point.

Kroatien og Canada mødes klokken 17.00 i den anden kamp i gruppen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE