AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:03:2020 08:46
Stor handel næsten på plads: Chelsea snupper brasiliansk midtstopper

Chelsea er angiveligt meget tæt på at kunne præsentere en ny spiller forud for sommerens transfervindue.


Hakim Ziyech er allerede blevet præsenteret som ny Chelsea-spiller, og nu lader det til, at the Blues er ved at have en ny handel på plads.

For ifølge den franske Eurosport-journalist, Manu Lonjon, har London-klubben næsten indgået en aftale med Lille og brasilianske Gabriel Magalhães.

Gennem det seneste stykke tid er den 22-årige brasilianer særligt blevet sat i forbindelse med et skifte til Everton, men Chelsea er efter sigende langt foran Merseyside-klubben i jagten på at sikre sig den lovende midterforsvarer.

I denne sæson har Gabriel Magalhães været fast mand og en stor profil for Lille, og han har blandt andet spillet to kampe mod Chelsea i Champions League-gruppespillet, hvor Frank Lampard og øvrige fremtrædende folk hos the Blues har haft mulighed for at se ham nærmere an.

Nu tyder det på, at Chelsea kan have formået at indgå en aftale med brasilianeren næsten uden for mediernes søgelys. Det samme skete med Hakim Ziyech-handlen i februar, hvor det først var to dage inden, at det blev officielt, at det blev opfanget i medierne.

Foruden Manu Lonjon har transferjournalisten Duncan Castles også tidligere nævnt, at Chelsea har været interesseret i Gabriel Magalhães.

Der har været snak om, at Lille vil kræve en pris på omtrent 265 millioner kroner for midterforsvareren. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED