Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2021 20:46
Stor gestus: Newcastle-stjerne forærer fan en gave til 17.000 kroner

Allan Saint-Maximin viste sig for nylig fra sin gavmilde side, da han uddelte en dyr gave til en fan.


Newcastle-tilhængeren Michael Irwin kan meget vel have Allan Saint-Maximin som sin yndlingsspiller.

For nylig gav den driblestærke Newcastle-spiller nemlig et ur til Michael Irwin, der ventede på at få et kort glimt af Saint-Maximin inden en kamp.  

- Jeg er i den syvende himmel. Til hver hjemmekamp går vi ned til det område, hvor spillerne afleverer deres biler. Vi håber at få et billede eller en autograf. Normalvis stopper de ikke disse dage på grund af corona, men i lørdags gjorde Allan, fortæller Michael Irwin til The Chronicle.

- Han steg ud af sin bil og kom over og gav mig en boks. Han sagde: ”Den er til dig.” For at være ærlig rystede jeg, men han var ret begejstret og sagde bare: ”Åbn den, åbn den.”

- Det var en utrolig ting at gøre. Jeg spurgte også, om jeg måtte få et billede, og det gjorde han med glæde. Jeg kunne slet ikke forstå det.

Michael Irwin havde fået et ur fra Tag Heuer, og senere undersøgte han værdien af uret, og da gik det op for ham, at Saint-Maximin havde foræret ham en gave til en værdi af omtrent 17.000 kroner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE