Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:12:2021 00:18
Stor flænge og blåt øje: City-profil viser skrammerne frem efter overfaldet

Fire personer overfaldt torsdag Manchester City-spilleren, Joao Cancelo, fordi de ville stjæle hans smykker.


I løbet af de seneste år har vi desværre set flere Premier League-spillere blevet eller forsøgt overfaldet.

Det er bl.a. fundet sted på gader, i deres biler og i deres hjem.

Tilbage i 2019 forsøgte røvere bl.a. at stjæle fra Mesut Özil og Sead Kolasinac, men uden held, da Sead Kolasinac forsvarede sig, hvorefter Mesut Özil kunne køre væk i sin bil sammen med sin kone.

Nu fortæller Manchester City-spilleren, Joao Cancelo, at han denne torsdag blev overfaldet af fire personer, som havde det formål at stjæle portugiserens smykker. 

Det lykkedes også, men Joao Cancelo fik også nogle skrammer, fordi han kæmpede mod. Det viser han på Instagram:

- Desværre blev jeg i dag overfaldet af fire kujoner, der sårede mig og forsøgte at såre min familie. Når man vil give modstand, så er det dét her, der sker. 

- De formåede at tage alle mine smykker og efterlod mit ansigt i denne tilstand. Jeg ved ikke, hvorfor folk er så ondskabdsfulde. 

- Det vigtigste for mig er min familie, og heldigvis er de ok. Efter så mange forhindringer i mit liv, så er det bare endnu en, som jeg vil klare. Stærk som altid, skriver Joao Cancelo og viser skrammerne frem:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE