AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 14:18
Stor diskussion mellem Bruun og Gravesen: Skal AC blive i Chelsea?

Morten Bruun og Thomas Gravesen diskuterer Andreas Christensens situation i Chelsea, og om den danske landsholdsspiller skal blive i klubben.


I denne sæson har Andreas Christensen været henvist til førstereserve for Antonio Rüdiger og David Luiz i det centrale forsvar hos Chelsea i denne sæson, men alligevel har han spillet en hel del kampe i Europa League og pokalturneringerne.

I 6’erens studie diskuterede Morten Bruun og Thomas Gravesen danskerens situation i Chelsea længe, og her var det sidstnævnte, som plæderede for, at Andreas Christensen er god nok til at blive fast mand i Premier League-klubben.

- Jeg synes han har kvaliteterne til det, siger Thomas Gravesen, som har tiltro til den danske landsholdsspillerne, mens Morten Bruun derimod er noget mere kritisk på forsvarsspillerens vegne.

Se hele diskussionen mellem de to tidligere professionelle fodboldspillere i videoen øverst.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED