Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2021 15:05
Stor deal-breaker: Alaba stiller specielt krav til sin kommende klub

Le Parisien skriver, at David Alaba har et særligt ønske, som måske kan få flere interesserede klubber til at trække følehornene til sig.


David Alaba har officielt bekræftet, at han forlader Bayern München efter denne sæson, og flere pålidelige kilder har berettet, at han har en mundtlig aftale på plads med Real Madrid.

Men så længe intet er på skrift, er løbet ikke kørt, og der er fortsat mange medier, der påstår, at klubber som Paris Saint-Germain, Chelsea, Liverpool, Manchester City og Manchester United ikke har opgivet at overtale den 28-årige østriger på falderebet.

Men hvis Le Parisiens seneste historie er sand, kan det være, at feltet over interesserede bejlere bliver mindre. Den franske avis skriver nemlig, at Alaba kræver, at han kan få lov til at spille på den centrale midtbane for sin kommende klub.

Gennem karrieren er Alaba hovedsagligt blevet brugt på venstrebacken og senest som midterforsvarer, men under Pep Guardiola i Bayern München fik han masser spilletid på midtbanen, hvilket også er tilfældet på det østrigske landshold.

Det skulle som udgangspunkt bare være i forsvaret - og ikke på midtbanen - at flere af de engelske klubber skulle have udset en rolle til Alaba, så er kravet reelt, kan det sikkert sætte en stopper for flere klubbers ivrighed efter at tildele ham en stor kontrakt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED