AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2022 12:11
Stor dansk nedtur: Rasler ned på verdensranglisten

Det koster det danske landshold dyrt at være røget ud i gruppespillet ved VM.


Den elendige danske VM-præstation får store konsekvenser for landsholdets placering på verdensranglisten.

Ifølge Tomislav Globan, som er professor i sportsøkonomi på universitet i Zagreb, ryger Danmark ud af top ti og otte placeringer ned på den verdensrangliste, som sendes ud i starten af det kommende år.

Til januar vil Danmark altså være placeret på 18. pladsen efter i noget tid at have blandet sig blandt verdens ti bedste nationer.

I første omgang får det dog ikke de store konsekvenser for Danmark, da der ikke foreløbig skal trækkes lod til en kvalifikation igen.

Danmark var i øverste seedningslag til EM-kvalifikationen, hvor Kasper Hjulmands mandskab fik en overkommelig gruppe, hvor en masse sejre kan rykke landsholdet et godt stykke op på verdensranglisten igen.

Det er samtidig ikke kun Danmark, der får et ordentligt dyk på verdensranglisten efter VM. Både Wales og Serbien falder ni pladser og ryger begge ud af top 25.

Til gengæld kan Australien, Cameroun og Marokko se frem til at tage et væsentligt hop opad på ranglisten, der toppes af Brasilien foran Argentina.

Alle de resterende otte lande ved VM er med pointene fra slutrunden af finde blandt de 14 bedste på verdensranglisten.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE