AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2018 17:22
Støtte fra uventet kant: Everton-træner uenig i Klopps bøde

Marco Silva er uenig i, at Jürgen Klopp skulle tildeles en bøde for sin jubel imod Everton.


Jürgen Klopp måtte i går bide i det sure æble, da han angiveligt accepterede en bødestraf samt en løftet pegefinger fra FA, som straffede ham for at løbe ind på banen og juble med spillerne efter en sen, sen overtidsscoring til Liverpools fordel i Merseyside-derbyet mod Everton.

Divock Origi headede nemlig på mærkværdig vis bolden i nettet seks minutter inde i overtiden, og det avlede altså jubel fra den tyske cheftræner, men det burde ikke have været straffet.

Det mener Evertons træner Marco Silva.

- I situationen så jeg det ikke, men nu har jeg set det, og det er ingenting. Det er følelserne for spillet og en helt normal situation. Han jubler. Det var med garanti ikke noget, som han havde planlagt. Jeg ved heller ikke hvad jeg havde gjort i situationen. Hvis du spørger mig, så skulle han ikke have haft en bøde, men FA bestemmer hvad reglerne er, siger Silva ifølge GiveMeSport.

I situationen der ledte til målet så Evertons målmand, Jordan Pickford, ikke alt for heldig uden, men Silva afslører, at der intet er at mærke på englænderen.

- Han har trænet normalt. Jordan er en virkelig god målmand, og han har givet os mange ting tidligere hen, og det vil han også gøre i fremtiden. Lige nu er det tid til, at han mærker vores støtte. Han er professionel og ved hvordan fodbold fungerer, lyder det. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED