Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2021 10:25
Stjerner kan misse sæsonstart: PL tillader kun vaccinerede spillere

Premier League har vedtaget et nyt krav for ligaens spillere og stab, der nu skal kunne fremvise et færdig vaccineret bevis.


I går blev Gary Neville engelsk landehelt på Twitter, da han råbte op omkring 'overdrevne' restriktioner vedrørende fans på stadion. Og i dag er der igen corona og vacciner på dagsordenen.

Det drejer som et nyt krav Premier League har fremstillet, som går ud på, at alle spillere skal kunne fremvise et færdig vaccineret bevis, før de må deltage i Englands bedste fodboldrække.

Såda lyder det her til morgen fra den altid velinformerede avis The Athletics.

Vigtigt er det at tilføje, at her ikke kun er tale om spillere, men samtlige stabsmedlemmer i klubben samt stadion personale forbundet med kampdage.

The Athletics hævder, at en række engelske fodboldklubber står i en udfordrende kamp imod uret, da en del spillere fortsat mangler at blive færdig vaccineret med godt tre uger igen til sæsonstart den 13. august.

Første opgør spilles en fredag aften, når dansker dominerede Brentford tager imod Arsenal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE