Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2022 12:17
Stjerner er småskadet: Liverpool laver ny ansættelse

Liverpool har ansat en ny mand, som bl.a. skal hjælpe med at gøre de skadede spillere klar til de sidste afgørende kampe.


Håbet om at kunne vinde fire trofæer i denne sæson lever fortsat for Liverpool efter at have vundet FA Cuppen. 

I de seneste kampe er de dog blevet ramt af nogle skader. Mod Aston Villa pådrog Fabinho sig en forstrækning, mens Mohamed Salah og Virgil van Dijk også måtte udskiftet i FA Cup-finalen med mindre skader. 

The Reds vil gøre alt for at have trioen klar til især Champions League-finalen mod Real Madrid, og The Athletic beretter, at klubben derfor har ansat fysioterapeuten, Christopher Rohrbeck, som tidligere har været i klubben.

Christopher Rohrbeck har før arbejdet tæt med både Mohamed Salah og Virgil van Dijk. 

Mohamed Salah og Virgil van Dijk står ikke til at blive helt klar til tirsdagens kamp mod Southampton, men er muligvis klar til sæsonens sidste ligakamp mod Wolverhampton.

Ovenstående to kampe er udelukket for Fabinho, og det bliver en kamp mod uret om at få ham klar til Champions League-finalen mod Real Madrid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE