Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2020 11:21
Stjernen på vej væk: PL-brasser er rejst til Italien

Felipe Anderson er ifølge Football Insider i færd med at skifte tilbage til Lazio.


Felipe Anderson har vist prøver på sit talent, efter at han i 2018 kom til West Ham fra Lazio for £36 millioner. I sidste sæson spillede han således hæderligt, mens det har været mere trægt i år.

Inden skiftet var han dog betragtet som et bud på en spiller, der kunne styrke størstedelen af holdene fra den øverste hylde, hvorfor skiftet til West Ham var en smule overraskende.

Nu ser det dog ud til, at det ophold lakker mod enden, da Football Insider mandag skriver, at Felipe Anderson er rejst til Rom for at forsøge at få et skifte sin tidligere klub, Lazio, på plads.

David Moyes er ifølge mediet ikke tilfreds med brasilianeren, og derfor vil han sælge ud med henblik på at bruge pengene andetsteds. 

Anderson er angiveligt i kontakt med Lazios direktører, som er åbne over for at hente ham tilbage, trods at forhandlingerne er på et indledende stadie.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED