Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2020 21:06
Stjerne-træner: Jeg vil gerne være træner i Premier League

Massimiliano Allegri fortæller i et interview med The Times, at han gerne vil prøve sig af som træner i Premier League.


Den tidligere AC Milan og Juventus-træner, Massimiliano Allegri, kunne godt tænke sig at være cheftræner i Premier League. 

Italieneren har mange succesfulde år som træner på CV'et fra hans tid i Serie A, men nu er han klar til at prøve sig af i en anden stor liga.

Premier League er ønskedestinationen for 53-årige Massimiliano Allegri, der før er blevet kædet sammen med en trænerpost i det engelske.

I et interview med The Times fortæller Massimiliano Allegri, at han følger meget med i den engelske liga, der tiltaler ham meget.

- Jeg synes, at Premier League er inde i en spændende udvikling, hvor mange udenlandske trænere bliver ansat.

Massimiliano Allegri har bemærket, at det taktiske aspekt har ændret sig en del i Premier League gennem årene.

- Der er flere taktiske overvejelser end førhen, men samtidig er den engelske stil bevaret. Jeg synes, at spillet er meget sofistikeret i Premier League.

På trods af, at han udelukkende har været træner i Italien, så frygter han ikke et potentielt eventyr i England.

- Hver liga har deres egen måde at spille fodbold på. Spanien, Tyskland og Italien adskiller sig naturligvis fra England. Det skræmmer mig dog ikke. Jeg vil gerne prøve Premier League, fortæller Massimiliano Allegri.

Den italienske træner har vundet mange italienske mesterskaber. Det bliver spændende, om han også får et engelsk på CV'et. I første omgang skal han først og fremmest ansættes i det engelske.

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED