Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2021 11:12
To stjerne skal forlænge: Tuchel klar med kontrakterne

Thomas Tuchel og Chelsea forbereder en ny stribe af kontraktforlængelser inden længe.


Thomas Tuchels trænergerning i Chelsea har indtil videre været en ubestridt succes med flere trofæer og stærke resultater.

Nu planlægger den tyske manager og den sportslige direktion i klubben at forlænge med adskillige af Chelseas profiler i løbet af den kommende tid. 

Ifølge Evening Standard begynder den næste udrulning af forlængelser, når kontraktforlængelserne til Antonion Rudiger og danske Andreas Christensen er på plads.

Næste spillere i rækken er de to Chelsea-stjerner Jorginho og N'Golo Kanté. Begge er blandt favoritterne til at hive den eftertragtede Ballon d'Or-kåring hjem efter flotte sæsoner.

Både Kanté, såvel som Jorginho har kontraktudløb i 2023, så der er ikke udbrudt panik hos de forsvarende Champions League-vindere, men man er dybt optaget af, at de fortsat tørner ud for The Blues på Stamford Bridge efter sommeren 2023.

Også stortalentet Mason Mount er en del af kontraktforlængelsesplanerne hos Tuchel og co., der ser Mount som en af fremtidens helt store stjerner i svøb. Kontraktforlængelsen med ham er dog ikke lige så vital, som det er tilfældet med de to førnævnte midtbanestjerner.

For nylig har den hollandske legende, Ruud Gullit, udpeget netop en af de to Chelsea-profiler til sin Ballon d'Or-vinder.  

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE