Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Stjerne ekstremt skuffet: Utilfreds med afvist bud

Af Morten Bruun Jørgensen
21.07.2023 Kl. 15:30
Han mener, at buddet var en fair størrelse, og han er utilfreds med stadig at være i klubben.

Moisés Caicedo er slet ikke glad. 

Han er nu rejst til Philadelphia, hvor Brighton er på træningslejr lige nu, men han ville langt hellere have været hos Chelsea, der holder til ikke særlig langt fra Brighton. 

 

Sådan lyder meldingen fra den normalt velinformerede journalist Ben Jacobs, som især har vist sig at have styr på sine kilder omkring Brighton. 

Fair bud
Caicedo har angiveligt fortalt Roberto De Zerbi og andre ledende figurer hos Brighton, at han vil skifte til Chelsea, og mener også, at The Blues seneste bud på 600 millioner kroner, der blev afvist, var et fair bud. 

Derfor er han også ekstremt skuffet over fortsat at være i Brighton, som også for et halvt år siden lovede ham at få lov til at skifte denne sommer, da klubben afviste et bud fra Arsenal. 

Vil lægge pres på
I Caicedo-lejren bliver der kigget mod de knap 600 millioner kroner, som Real Madrid betalte for Aurelien Tchouameni sidste sommer, og de mener, at Caicedo har den samme værdi. 

Brighton mener derimod, at Caicedo er lige så meget værd som Declan Rice, og derfor skal han koste omkring 900 millioner kroner. 

Hele situationen har fået Caicedo-lejren til at blive frustrerede, og det forlyder nu, at midtbanespillerens agent vil overveje at rejse til USA for at lægge pres på Brighton. 


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce