AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:06:2020 17:13
Stjal alle de gode gener: Her er 10 stjerner som er langt bedre end sine brødre

Her er 10 brødrepar, hvor særligt den ene har udmærket sig i sin karriere, mens den anden har haft svært ved at følge trop.


Pierre-Emerick Aubameyang og brormand William-Fils Aubameyang

Mens Pierre-Emerick har haft en stor karriere for Saint-Etienne, Dortmund, Arsenal og måske snart en ny storklub, så kunne brormand William-Fils aldrig følge med.

Noget overraskende spillede William-Fils faktisk midterforsvarer, men han gik på pension i 2016 efter at have spillet for FC Kray i den tyske femtedivision.

 

Xabi Alonso og brormand Mikel Alonso

De to Alonso-brødre ligner hinanden en del, men man kan nærmest se, hvordan Mikel er en dårligere udgave af Xai.

Helt uduelig var han dog ikke. Han nåede at spille 132 La Liga-kampe for hold som Real Sociedad, ligesom han også nåede at få syv Premier League-kampe for Bolton.

Men der er langt fra Real Sociedad og Bolton til Liverpool, Real Madrid og Bayern München.

 

Mario Götze og brormand Fabian Götze

Dortmund-profilens stjerne er falmet meget siden sit vindermål i VM-finalen 2014, men det er ikke dårligt at have en VM-medalje og ophold hos Dortmund samt Bayern München på cv'et.

Det kan Fabian ikke ligefrem prale med. Den anden Götze-bror spillede venstreback, men aldrig godt nok til at få en eneste Bundesliga-kamp i karrieren, som han indstillede i 2015 som 25-årig.

 

Lorenzo Insigne og Roberto Insigne

Hvor Lorenzo er en højtelsket profil hos Napoli, så blev Roberto det aldrig, selvom den syditalienske klub umiddelbart havde svært ved at opgive håbet.

Roberto spiller modsat sin bror på højrekanten, men efter utallige udlån til forskellige Serie B-klubber, blev han endeligt solgt sidste sommer til Benevento eftr kun at have fået én kamp i Serie A.

 

John Arne Riise og brormand Björn Helge Riise

Hvor John Arne nåede at vinde Champions League med Liverpool, nåede brormand Björn Helges karriere aldrig samme højder, selvom han gjorde det okay.

Midtbanespilleren nåede at spille 15 kampe i både Premier League og The Championship for klubber som Fulham, Portsmouth og Sheffield United, men størstedelen af karrieren blev spenderet i den norske Eliteserie.

 

Tore Andre Flo og brormand Jarle Flo

Endnu et norsk brødrepar, men hvor Tore Andre nåede at spille for klubber som Chelsea, Sunderland og Leeds og score 38 Premier League-mål, så kom brormand Jarle aldrig videre end norsk fodbold.

Her spillede han 67 kampe i den bedste række for Sogndal og Stryn, inden han gik på pension i 1999.

 

Diego Milito og Gabriel Milito

Hvor Gabriel spillede en afgørende rolle i José Mourinhos Champions League-triumf med Inter, tog brormand Gabriel, der spillede midterforsvarer, turen fra Real Zaragoza til FC Barcelona.

Det lyder jo ikke værst, men spilletiden hos de catalanske giganter var begrænset, så i 2011 vendte han tilbage til argentinske Independiente, inden han gik på pension året efter.

 

Gianluigi Donnarumma og brormand Antonio Donnarumma

Hvor lillebror Gianluigi er spået en enorm fremtid og kun lige har begyndt karrieren, selvom han har været i gang længe, så har Antonios aldrig rigtig taget fart.

Han er også målmand, men den 29-årige keeper har været udlejet til en lang række italienske klubber og står stadig ikke noteret for en eneste Serie A-kamp.

 

Granit Xhaka og brormand Taulant Xhaka

Helt skidt er det jo ikke, men hvor Granit har tilbragt karrieren i Bundesligaen og nu Arsenal, så er Taulant aldrig rigtigt kommet videre end schweizisk fodbold, hvor han repræsenterer FC Basel.

 

Shaun Wright-Phillips og brormand Bradley Wright-Phillips

Shaun levede måske aldrig helt op til forvetningerne, men han nåede dog at spille 315 Premier League-kampe for klubber som Chelsea og Manchester City.

Bradley rodede i stedet mestendel rundt i The Championship og League One, selvom han fik 32 Premier League-kampe på cv'et.

Han drog dog allerede til MLS i 2013.

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED