Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2021 15:15
Steve Bruces søn står frem: Manglen på respekt er utrolig

På trods af, at Steve Bruce søndag aften står i spidsen for en klub for 1000. gang, så er der ikke stor respekt for den rutinerede træner.


Steve Bruce står søndag aften i spidsen for sin kamp nummer 1000 som manager, men noget tyder på, at det mere er et tilfælde end meningen.
 
Det forventes, at den rutinerede træner inden længe vil få sparket.
 
Bruce tog over i Newcastle, som i øvrigt er hans barndomsklub, i 2019, men fik givet føje beføjelser under Mike Ashley, der bestemt ikke ødslede sine penge væk i løbet af sit ejerskab i klubben.
 
Nu står Steve Bruces søn, Alex, frem og kommenterer på den seneste uge.
 
- Det har været hårdt. Jeg vil ikke sidde her og lyve. Det har været rigtig hårdt at være vidne til al den kritik, siger sønnen til BBC Radio 5.
 
- Siden han overtog jobbet, har manglen på respekt, der har været udvist, når man tænker på, at det er hans kamp nummer 1000, været helt utrolig, lyder det fra Alex Bruce.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE