Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2021 14:37
Steve Bruce: Fernandes mangler en ting for at fortjene Cantona-sammenligning

Newcastle-manager Steve Bruce er lige så imponeret af Bruno Fernandes som alle andre, men han mener endnu ikke, at portugiseren er helt oppe på siden af legendariske Eric Cantona


I morgen vender Steve Bruce "hjem" til Old Trafford, når hans Newcastle-hold gæster Manchester United. Og den tidligere The Red Devils-profil kan efter alt at dømme se frem til at skulle stoppe en brandvarm Bruno Fernandes for hjemmeholdet. 

Portugiseren har været en af Premier Leagues absolut bedste spillere siden skiftet til Manchester for godt et år siden og er af mange allerede blevet sammenlignet med klublegenden Eric Cantona. Det syn på tingene forstår Bruce, der spillede sammen med franskmanden, godt, men han mener alligevel, at Fernandes mangler en ting for at nå op på samme stadie.

- Sådan som Fernandes har spillet i de sidste 12 måneder, så føles det lidt som Eric, for det er han scene. Eric elskede alting ved at spille for den nok største og bedste klub i verden. Fernandes har gjort det fantastisk godt ved at nå dertil - det er hans scene. At det overhovedet bliver nævnt, at han er i samme liga som Eric er et vidunderligt kompliment for ham, udtaler Newcastle-manageren ifølge Sky Sports.

- Nu skal de fortsætte, opnå store bedrifter og vinde ting som Eric gjordet det. Præstere på de store dage og vinde pokalfinaler og semifinaler. Hvis han (Fernandes) gør det, så kan han selvfølgelig godt sammenlignes med Eric, tilføjer Bruce. 

Manchester United-Newcastle har kickoff kl. 20.00 søndag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED