AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:11:2019 11:23
Sterling vs Gomez: Her er 10 andre slagsmål mellem PL-stjerner

Sammenstødet mellem Liverpool- og City-stjernen er bestemt ikke første gang, Premier League-stjerner er fløjet i totterne på hinanden.


Joey Barton vs Ousman Dabo - Manchester City, 2007

Efter et par voldsomme tacklinger til træning fik Joey Barton nok og slog franskmanden i ansigtet bagfra,  for derefter at slå ham et par gange mere.

Barton fik seks spilledages karantæne og måtte afsone fire måneders betinget fængelstraf.

Andy Carroll vs Steven Taylor - Newcastle, 2010

Carroll fandt angiveligt ud af, at Taylor flirtede med sin ekskæreste, hvilket ikke faldt i god jord.

Angriberen slog Taylor så hårdt, at sidstnævnte brækkede kæben og var ude af stand til at spille resten af sæsonen.

Samtidigt kom Carroll selv til skade på sin hånd, som han havde bundet ind i adskillige kampe efterfølgende.

Mario Balotelli vs Micah Richards - Manchester City, 2013

Balotelli var et kæmpemæssigt problembarn under sin tid i Manchester City, og man fik et indtryk af, at han havde mere travlt med ting udenfor fodboldbanen end på grønsværen.

Richards skulle være blevet rasende over, at italieneren ikke gav sig nok til træning, hvilket ledte til et hidsigt sammenstød, hvor medspillere måtte adskille dem.

Mario Balotelli vs Roberto Mancini - Manchester City, 2013

Why always me?

Nogle gange var Mario Balotelli nok selv skyldig. Til træningen flæskede han Scott Sinclair fuldstændigt, hvilket fik Roberto Mancini til at forsøge at hive angriberen fra banen.

Det var dråben, der fik bægret til at flyde over, for en måned senere blev Balotelli solgt til AC Milan.

Freddie Ljungberg vs Olof Mellberg - Sverige, 2002

Arsenal-stjernen Ljungberg tog det meget personligt, da Mellberg gik til den under en landsholdssamling, hvilket førte til en længere wrestling-kamp på fodboldbanen.

Fire år senere røg de to svenskere igen i totterne på hinanden under en kamp mod Trinidag og Tobago.

Zlatan Ibrahimovic vs  Oguchi Onyewu - AC Milan, 2010

De er hidsige, de svenskere, og særligt Zlatan Ibrahimovic har aldrig været typen, der bakkede ud af en konfrontation.

Han endte dog med at brække en ribben, da han og den store amerikanske midterforsvarer kom i klammeri.

- Vi ønskede at flå hinanden midtover. Vi rullede rundt, slog og sparkede hinanden. Vi var skøre, og det var vildt. Det var som en kamp om liv eller død, skrev svenskeren i sin biografi.

Nicklas Bendtner vs Adebayor - Arsenal, 2008

Adebayor var ikke sky for at slås med sine holdkammerater,  hvilket Kolo Touré også fik at føle under en Manchester City-træningsession i 2011.

Tre år forinden havde Adebayor angiveligt nikket Nicklas Bendtner en skalle,  hvilket gav danskeren en ordentlig blodtud, under et 5-1 nederlag til Tottenham i League Cuppen.

Aboubakair Kamara vs Aleksandar Mitrovic - Fulham, 2019

De to angribere kom ikke godt ud af det med hinanden, og på banen kom de op at toppes over, hvem der skulle sparke et straffespark.

Forinden havde de angiveligt også slåsset på træningsbanen, da Mitrovic følte sig forstyrret af Kamara under en yoga-session (!).

Alan Shearer vs Keith Gillespie - Newcastle, 1997

De to holdkammerater begyndte angiveligt at tæve hinanden,  efter Gillespie ved et uheld havde tabt noget bestik på gulvet.

- Vi havde pause midt i sæsonen, og jeg kom ved et uheld til at slå noget bestik af bordet, har Gillespie senere fortalt.

- Shearer kiggede på mig, som om han ville sige "saml det op". Jeg kunne ikke lide måden, han talte til mig på, så jeg sagde; "Okay. Udenfor, nu".

Slagsmålet endte med, at Gillespie vågnede op på hospitalet, da han var blevet slået omkuld og slog hovedet mod en potteplante.

David Batty vs Graeme Le Saux - Blackburn, 1995

Blackburn havde haft en forfærdelig start på Champions League-turneringen, og det blev for meget under en udebanekamp mod Spartak Moskva.

Det hele faldt fra hinanden i Rusland, og Batty og Le Saux udvekslede slag på grønsværen.

Russernes træner sagde efterfølgende:

- INden kampe fortalte jeg mine spillere, at vi skulle møde 11 spillere, der var klar til at kæmpe for hinanden i 90 minutter... ikke mod hinanden.

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED