Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:10:2020 13:10
Sterling vil gøre en forskel: Smider millioner i velgørenhedsfond

Raheem Sterling vil hjælpe unge mennesker i det område, hvor han selv voksede op.


Et par kilometer øst fra Wembley ligger Brent Park, hvor Raheem Sterling voksede op.

Nu vil han gøre en forskel for de unge, som har brug for hjælp. Det fortæller Manchester City-stjernen i et interview med The Times.

- Jeg vil forsøge at hjælpe de unge mennesker, som lever i de samme forhold, som jeg gjorde. Om de vil ind på et universitet, fodboldudstyr eller andre ting, så vil jeg hjælpe til, siger Raheem Sterling til The times.

Raheem Sterling har selv smidt over en million pund i fonden, og han håber at få flere millioner ind. Han vil spørge Manchester City, om de vil matche hans egent donation eller smide flere penge i fonden, og det samme vil han gøre hos sine sponsorer. Det gælder bl.a. Pepsi og Gillette. 

Han satser på at kunne få over £10 millioner ind i fonden i første omgang.

- Jeg vil have, at den her fond skal blive rigtig stor. Ikke kun for mit synspynkt, men for alle de personer, der vil være involveret. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED