Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2021 21:15
Steinlein om Zanka til FC Midtjylland: Det ville aldrig ske

Claus Steinlein kan ikke forestille sig, at Mathias ”Zanka” Jørgensen kommer til at skifte fra Brentford til FC Midtjylland.


Tidligere i år tog Henrik Dalsgaard turen fra Brentford til FC Midtjylland, da hans kontrakt med den engelske klub udløb. Men den samme tur kommer Mathias ”Zanka” Jørgensen ikke til at tage næste år.

Det mener FC Midtjyllands direktør Claus Steinlein.

- Vi har allerede en masse gode fodboldspillere. Men det er da sjovt, at han nu er at finde i vores søsterklub. Jeg tror nu, at Zanka er så meget FCK’er, at det aldrig ville ske, siger Steinlein til dontt.dk.

Brentford annoncerede for nylig, at klubben har skrevet en etårig kontrakt med den danske forsvarsspiller, som fik ophævet sin kontrakt med tyrkiske Fenerbahce, hvorfor han kunne skifte på en fri transfer.

I Brentford bliver ”Zanka” holdkammerat med blandt andre Christian Nørgaard og Mathias Jensen, som han kender fra det danske landshold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE