AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2019 11:15
Statistikker: Afgørende Eriksen er tilbage

Christian Eriksen startede ud for Tottenham i går, men han skulle blot 26 minutter på banen for at bevise sit værd for Tottenham.


Christian Eriksen har været omgivet af store spekulationer omkring et skifte væk fra Tottenham denne sommer. Danskeren har selv bidraget til spekulationerne ved, at han i juni fortalte, at han var klar til at forlade Spurs for at prøve noget nyt. 

Det endte dog ikke med et skifte for danskeren, der mod slutningen af det engelske transfervindue blev rygtet til Manchester United.

Eriksen startede i går ude i Tottenhams sæsonåbner mod Aston Villa. Mauricio Pochettino forklarede beslutningen med, at Eriksen er blevet opereret over sommeren og derfor ikke var klar til at starte inde. 

Midtbanekreatøren skulle dog blot bruge 26 minutter til at markere sig, da han kom på banen i midten af anden halvleg.

På den korte tid, danskeren var på banen, nåede han at kreere tre chancer. Ingen andre Tottenham-spillere formåede at skabe flere end dette gennem hele kampen. Herudover havde Eriksen 38 berøringer på bolden, 32 pasninger og tre skud i kampen mod Aston Villa.

Statistik fra Whoscored.com's databaser viser også, at danskeren har haft flere såkaldte 'key passes' end nogen anden spiller i Premier League siden starten af 2016/17-sæsonen med 280 nøgleafleveringer. 

Christian Eriksen ligner altså en mand, der hurtigt vil slå alle spekulationer om manglende motivation i Tottenham til jorden!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED