AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 10:36
Statistikken har talt: Chelsea er det mest svinske hold i Premier League

I løbet af en sæson får de forskellige Premier League-hold mange advarsler, men enkelte hold får så mange, at de er med til at toppe listen over de mest svinske hold i England.


Engelske Spreadex, der er kendt for at lave statistikker, har lavet en statistik over, hvilke hold i den engelske liga, der har fået flest advarsler gennem tiden i den bedste række.

Mange tror muligvis, at topholdene ikke får så mange advarsler, fordi de som oftest dominerer kampene, men det er ikke tilfældet, skal man tro denne statistik.

Således kan statistikken afsløre, at London-klubben Chelsea tilsyneladende er det mest svinske hold i den bedste engelske række.

I den anden af statistikken – under de hold, der har fået færrest advarsler – ligger et andet tophold, nemlig Liverpool.

Se statistikken herunder:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED