AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2019 15:41
Statistik: United er faktisk bedre uden David de Gea

Manchester United har faktisk et bedre snit uden den spanske stjernemålmand, viser talene.


David de Gea måtte tirsdag aften udgå fra en landskamp med en skade. Hvor slemt, det var, vides ikke, men det kan betyde, at Manchester United må undvære sin førstemålmand i braget mod Liverpool i weekenden. Og måske længere tid.

Det vil i så fald være første gang i lang tid, at han ikke er til rådighed for The Red Devils. Sidst det skete var faktisk i Marcus Rashfords debutkamp - ja, den mod FC Midtjylland - i begyndelsen af 2016. Og sidst de Gea ikke var til rådighed til en ligakamp, stod Victor Valdez i stedet. Og før det Anders Lindegaard.

United har faktisk kun seks gange måtte undvære David de Gea i de otte et halvt år, spanieren har været i klubben. At man så nogle gange bevidst har valgt andre keepere, er noget andet. 27 gange har manageren foretrukket en anden målmand i den periode. Men de Gea har kun været fraværende på grund af skade eller sygdom ved de seks lejligheder. Det skriver Manchester Evening News.

Sergio Romero har været klubbens andenmålmand i fire år. Han har i den periode kun startet inde i syv Premier League-kampe. Mod Liverpool kan han altså få nummer otte.

Men faktisk behøver Manchester United-fansene ikke at bekymre sig alt for meget.

I de kampe, man har spillet med en anden målmand - siden 2011 hvor David de Gea kom til klubben - har United faktisk hentet 2,2 point pr. kamp i snit. 0,8 mål er lukket ind pr. kamp i snit.

I David de Geas kampe har man kun fået 1,9 point pr. kamp, mens han har lukket ét mål ind pr. kamp. Det viser tal fra Sky Sports.

Men det er jo bare statistik. Vi ønsker David de Gea god bedring. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED