AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
09:01:2017 09:34
Statistik: Ni PL-spillere har for lave FIFA-stats

Squawka har taget et nærmere kig på Premier League-spillernes FIFA-stats, og de har fundet frem til ni spillere, der burde have højere stats.


Det populære konsolspil FIFA 17 har efterhånden været på markedet i et par måneder nu, og EA opdaterer løbende spillernes stats, hvor man også kan få spillerne, der har bemærket sig positivt, i et såkaldt in-form-kort. 

Squawka har kigget nærmere på ni spillere i Premier League, som burde blive forbedret, og de beviser det med en statistik. 

1. Dele Alli - Tottenham

Tottenham-spilleren er vurderet til at have 75 i afslutninger i FIFA 17, og det er lavere end 26 spillere. 

Ingen midtbanespiller har scoret lige så mange mål som Dele Alli siden starten af 2015/16, hvor det er blevet til 20 mål. Derudover har Alli konverteret 24,4% af sine chancer. Derfor burde den 20-årige have en højere rating i afslutninger. 

2. Jordan Henderson - Liverpool

Henderson er vurderet til at have 81 i afleveringer, og det er lavere end 19 spillere. 

Liverpool-kaptajnen har lavet flest vellykkede afleveringer af alle i denne sæson, hvor det er blevet til 1602 styks, og det er 225 mere end nummer to på listen. Derfor burde Henderson have en højere rating i afleveringer. 

3. Adama Traore - Middlesbrough

Traore er angivet til at have 75 i driblinger i FIFA, og det er lavere end 88 spillere. 

Den tidligere Barca-spiller har lavet 72 vellykkede driblinger i denne sæon, hvilket er tredjemest i ligaen. Ikke nok med det, så har han gennemført 8,33 driblinger pr. 90. minut, og det er mest af alle. I mod Chelsea havde han imponerende 12 vellykkede driblinger. Derfor burde Traore have en højere rating i driblinger.

4. Curtis Davies - Hull City

Davies er vurderet til at have 77 i bolderobringer, og det er lavere end 77 spillere.

Hårdtramte Hull har haft glæde af Davies' 79 bolderobringer denne sæson, og det er 20 mere end nummer to på listen. 

5. Jordan Pickford - Sunderland

Pickford har 64 i reaktioner i FIFA, og det er lavere end 47 andre spillere. 

Den unge englæder har stået godt for Sunderland i denne sæson, hvor han har lavet imponerende 72 redninger, hvilket giver ham en andenplads på listen over keepere med flest redninger.

6. Robert Snodgrass - Hull City

Snodgrass har 70 i frisparkspræcision i FIFA, og det er lavere end 16 andre spillere. 

Hull-spilleren er den spiller sammen med Xherdan Shaqiri, der har scoret flest mål på frispark i denne sæson, hvor det er blevet til to mål. Dog har Snodgrass ramt målet 10 gange på 14 forsøg. 

7. Oriol Romeu - Southampton

Romeu har 77 i stående tacklinger, og det er lavere end 121 spillere.

Den spanske midtbanespiller har etableret sig som Saints' førende bolderobrer, da han har vundet 56 tacklinger i denne sæson. Kun Idrissa Gueye og Jordan Henderson har lavet flere tacklinger end Romeu. 

8. James Milner - Liverpool

Liverpools venstreback er vurderet til 81 i straffespark i FIFA, og det er lavere end 14 spillere.

Milner har scoret på fem ud af fem straffespark i denne sæson, og han har ikke brændt de seneste 13 spark fra pletten. Sidst den rutinerede englænder brændte et straffe var i november 2009. 

9. Mousa Dembele - Tottenham

Dembele har i forvejen en høj rating i dribling i FIFA, da den ligger på 85, men det er lavere end 22 spillere. 

Forklaringen på hvorfor belgieren skal stige i driblinger er fordi, at siden starten af 2015/16-sæsonen har Dembele gennemført 121 ud af hans 135 driblinger i Premier League. Sidste sæson var hans succesrate på 92%, mens den ligger på 84% i denne sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED